ICKFEST

Het Amsterdamse dansgezelschap ICK is sinds 2017 huisgezelschap van Theater De Meervaart. Dat verdient een feest! Het jaarlijks terugkerende ICKFEST in de Meervaart biedt een weekend lang voorstellingen, workshops en showcases.  Vooral doorgaan! Het is elke keer een feestje, aldus een bezoeker van ICKFEST 2019.

Kijk, beleef, ruik, voel, denk, ontmoet en dans!

Het dansfestival wordt vrijdagavond geopend, vaak met een wereldpremière, en speelt door tot en met zondag. Deze laatste dag is meestal gereserveerd voor een bonte parade aan makers en initiatieven die voor kortere of langere tijd onderdak vinden bij ICK. Het ICKFEST wordt uiteraard omlijst van choreografisch werk van Emio Greco en Pieter C. Scholten, artistic directors van ICK.

Tussen de voorstellingen door is er ook genoeg te zien en te doen. Zo was in 2017 een fototentoonstelling van Alwin Poiana, de interactieve installatie Nightwalking II en een filmbooth van Cinedans. Altijd wordt er afgesloten met een afterparty. Kijk, beleef, ruik, voel, denk, ontmoet en dans! Genoeg voor een weekend vol dans in de Meervaart! Hou de website van de Meervaart in de gaten voor aanvullingen in het programma.  

 

Abonneren op ICKFEST