Dutch Dance Battles

Dutch Dance Battles is opgericht door Shirley van der Meer, uitvoerend danseres en freelance dansdocente. Al op jonge leeftijd ontstond bij haar het idee om de passie voor dans in te zetten voor een goed doel. In maart 2014 startte zij met Dutch Dance Battles en hiermee steunt ze Stichting Plan Nederland (Plan). 
 
De keuze voor de samenwerking met Plan was snel genomen. Plan zet zich wereldwijd in om de kansen van kinderen te verbeteren. Plan zorgt ervoor dat kinderen in een veilige omgeving kunnen opgroeien, dat er gezondheidszorg is, dat ze naar school kunnen en dat ze de kans krijgen op een hoopvolle toekomst. Zaken die in Nederland zo vanzelfsprekend lijken. Plan besteedt in alle projecten extra aandacht aan meisjes, want meisjes worden in veel landen achtergesteld en gediscrimineerd. De resultaten van alle inspanningen van Plan zijn indrukwekkend, maar er is nog altijd veel hulp nodig, onder andere in Brazilië.
 
Alle donaties van Dutch Dance Battles gaan naar een project van Plan voor kansarme jongeren in Brazilië. Plan helpt -samen met lokale partners- kansarme jongeren aan een baan. Dit doen zij onder andere door het aanbieden van trainingen. Lees meer over het project van Plan in Brazilië & support!  
 
Bij Dutch Dance Battles krijgen dansers de kans om zich in te zetten voor dit project door op te treden in een mooi theater. Daarnaast zullen zij ervaren dat er ook met dansen een mooie toekomst te bereiken is. Hiermee wil Dutch Dance Battles dansers stimuleren de passie voor dansen na te leven. Plezier en saamhorigheid staan voorop. Het is een wedstrijd, maar met één gezamenlijk doel: dansen voor kansen!

Meer informatie vind je op de website.
 

Abonneren op Dutch Dance Battles