Dansvideo's

Dit zijn dé de dansapps voor je iPhone!

Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om in beweging te blijven, er is een overvloed aan dans-apps beschikbaar voor je iPhone die je kunnen helpen om je dansvaardigheden te verbeteren, nieuwe moves te leren en zelfs een leuke workout te krijgen. Laten we eens kijken naar enkele van de meest interessante dans-apps die je kunt vinden in de App Store.

  1. Just Dance Now: Just Dance Now brengt de opwinding van de populaire consolegame naar je iPhone. Met een uitgebreide bibliotheek van nummers in verschillende genres kun je je favoriete hits dansen terwijl je de bewegingen op het scherm volgt. Het gebruik van de bewegingssensoren in je iPhone maakt het mogelijk om je dansmoves nauwkeurig te volgen en je prestaties te beoordelen. Bovendien kun je met de multiplayer-modus samen met vrienden dansen, waar ze ook zijn.
  2. Zumba Fitness: Voor degenen die houden van een mix van dans en fitness, is Zumba Fitness de perfecte app. Met instructievideo's geleid door professionele Zumba-instructeurs kun je thuis een energieke Zumba-workout volgen. Of je nu een beginner bent of een ervaren danser, de app biedt routines op verschillende niveaus, zodat je op je eigen tempo kunt werken aan je conditie en dansvaardigheden.
  3. Dance Party: Dance Party is een leuke app die je uitdaagt om je dansvaardigheden te laten zien terwijl je speelt tegen andere spelers van over de hele wereld. Met een breed scala aan dansstijlen, waaronder hip-hop, salsa en disco, kun je je favoriete stijl kiezen en deelnemen aan virtuele dansgevechten om te zien wie de beste moves heeft. Met wekelijkse uitdagingen en beloningen is er altijd iets nieuws om naar uit te kijken in Dance Party.
  4. Dance School: Als je geïnteresseerd bent in het leren van nieuwe dansmoves, dan is Dance School de app voor jou. Met gedetailleerde instructievideo's en stapsgewijze tutorials kun je leren hoe je verschillende dansstijlen kunt uitvoeren, van ballet tot breakdance. Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt, de app biedt lessen op alle niveaus, zodat je op je eigen tempo kunt leren en groeien als danser.
  5. Just Dance Controller: Voor degenen die al genieten van de Just Dance-consolegames, is de Just Dance Controller-app een handige aanvulling. Met deze app kun je je iPhone gebruiken als controller terwijl je Just Dance speelt op je console. Dit betekent dat je geen extra controllers hoeft te kopen - je kunt gewoon je iPhone gebruiken die je toch al hebt. Bovendien kun je de app ook gebruiken om deel te nemen aan speciale evenementen en extra content te ontgrendelen.

Of je nu wilt leren dansen, je conditie wilt verbeteren of gewoon plezier wilt hebben, er is een dans-app voor elke smaak en elk niveau op je iPhone. Nog zoekende naar een krachtige iPhone? Zowel de iPhone Xs refurbished als de iPhone SE 2020 refurbished zijn beide zeer interessante toestellen.

iPhone XS in een notendop

De iPhone XS, uitgebracht in 2018, is een verfijnd staaltje technologie met een prachtig 5,8-inch Super Retina OLED-display dat zich uitstrekt tot aan de randen. Aangedreven door de krachtige A12 Bionic-chip, levert deze smartphone buitengewone prestaties en snelle responsiviteit. Met zijn geavanceerde dual-camera systeem, inclusief tele- en groothoeklenzen, legt de XS verbluffende foto's en 4K-video's vast. Het strakke ontwerp, water- en stofbestendigheid, en geavanceerde Face ID-technologie maken dit toestel niet alleen elegant, maar ook veilig en betrouwbaar voor dagelijks gebruik.

iPhone SE 2020 in een notendop

De iPhone SE 2020 biedt krachtige prestaties in een compact en betaalbaar pakket. Met het vertrouwde ontwerp van de iPhone 8, beschikt deze smartphone over een 4,7-inch Retina HD-display en wordt aangedreven door de snelle A13 Bionic-chip, waardoor soepele multitasking en responsieve navigatie mogelijk zijn. De single-camera aan de achterzijde levert indrukwekkende foto's en 4K-video's, terwijl Touch ID zorgt voor veilige ontgrendeling en betalingen. Met zijn robuuste constructie, draadloos opladen en ondersteuning voor iOS-updates op lange termijn, biedt de iPhone SE 2020 een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een vertrouwde iPhone-ervaring.