Pexels

Dansvoorstellingen als uitje voor de kerstvakantie

Het is bijna zover, de kerstvakantie begint. Het moment waarop we vaak voor de tijd nog even een borrel drinken om het jaar goed af te sluiten en ons welverdiende kerstpakket in ontvangst te nemen. Hoe leuk is het dan om dit eens anders te doen dan normaal en met elkaar naar een prachtige dansvoorstelling te gaan. Bij dansen denken de meesten vaak aan klassiek ballet, maar dat is tegenwoordig natuurlijk allang niet meer het geval. Niet alleen is dit ontzettend leuk om met je collega’s te doen, maar ook om je zakenrelaties voor uit te nodigen. Zo kun je naast het bestellen van zakelijke kerstcadeaus die je ze aan het einde van het jaar overhandigen om je waardering uit te spreken, ook direct bijpraten. Omdat we heel goed snappen dat een dansvoorstelling misschien niet het eerste is waar je aan denkt, hebben we een aantal redenen voor je op een rijtje gezet.

Een verrassend uitje

Een dansvoorstelling als bedrijfsuitje kan een verrassende keuze zijn die zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het brengt niet alleen vermaak, maar ook inspiratie en verwondering. Het is een gelegenheid om samen te genieten van kunst en cultuur, terwijl je tegelijkertijd de banden binnen het team versterkt. Natuurlijk is het wel goed om vooraf even te inventariseren hoe iedereen hierover denkt. Zo kun je wel nagaan dat dit met een groep bouwvakkers misschien niet helemaal het uitje is waar ze op zitten te wachten. Voor deze groep kun je beter een eenvoudige borrel organiseren en daarna je online bestelde kerstpakketten van kerstpakkettenplaza.nl uitdelen, die rijkelijk gevuld zijn met allerlei lekkernijen. De kans dat dit meer wordt gewaardeerd dan een voorstelling, is bij deze doelgroep vrij groot.

Een breed aanbod aan dansvoorstellingen

Het voordeel van een dansvoorstelling, is dat er zo ontzettend veel verschillende soorten zijn. Of je nu houdt van klassieke balletten, moderne dans of urban dance, er is altijd wel een dansvoorstelling die past bij de interesse van jou en je collega's. In Nederland zijn er ontzettend veel stadstheaters en schouwburgen die hoogwaardige dansproducties opvoeren. Van bekende choreografen tot jong talent, er is voor ieder wat wils. Bekijk van tevoren wel even goed wat er waar en wanneer draait. Het is namelijk wel fijn dat de voorstelling die jullie gaan bezoeken, ook enigszins aansluit bij de interesse van iedereen.

Sluit af met een borrel

De feestdagen staan in het teken van gezelligheid en vooral ook een hapje en drankje. Hoe leuk is het dan op de kerstvakantie in te luiden met een gezellige borrel, waar jullie met elkaar nog even kunnen bijkletsen over de voorstelling die jullie hebben gezien, om vervolgens met het kerstpakket onder de arm naar huis te gaan. Dit geeft je als werkgever ook meteen de mogelijkheid om iedereen persoonlijk te bedanken voor zijn of haar inzet en ze een hele fijne vakantie te wensen. Niet alleen voor een werkgever is dat erg prettig, maar vinden ook veel werknemers het leuk om eens gezellig bij te kletsen met een collega van een andere afdeling.