Foto via Pexels

Dansen met je smartphone

Als danser ben je altijd met je passie bezig; zo ga je op zoek naar de beste moves, video’s, muziek en beluister je danspodcasts via je smartphone. Om comfortabel met je Samsung aan de slag te zijn, gebruik je natuurlijk een Samsung telefoonhoes. Dat houdt wel zo lekker vast in je handen en het heeft ook nog veel andere voordelen.

Kraakhelder beeld

Een Samsung mobiele telefoon is overigens een heel fijne smart phone voor dansers. Het is een snelle telefoon met een zeer goede resolutie. Het geluid is perfect en het beeld is superscherp. Het bekijken van videos’s en beluisteren van muziek en podcasts wordt zo een nog groter feestje. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het opnemen van je eigen dansmoves voor een soon-to-go-viral TikTok video. Met de nieuwste Samsung bewerk je met gemak je eigen video’s en ben je de ster van je eigen clips. En dat allemaal met superscherp, kraakhelder beeld dankzij de ingebouwde camera’s.

Boekmodel telefoonhoesjes

Als je je mobieltje gebruikt voor het opnemen van video’s en er is niemand om je mobiel vast te houden en te bedienen, dan zet je deze vaak ergens tegenaan. Bijvoorbeeld op de vloer van de danszaal, een beetje schuin tegen de spiegel. Of in de boekenkast van je slaapkamer. Echte TikTok pro’s gebruiken daar speciale statiefjes en houders voor. Maar als je die niet hebt, dan is het verstandig om een handige Samsung telefoonhoes te gebruiken. Vooral het boekmodel en de shockproof case met ringhouder zijn aanraders, omdat je je mobiel daarmee steviger kan neerzetten onder een goede hoek. Let wel: dit is vaak in een liggende modus en daarom meer geschikt voor het opnemen van YouTube video’s dan voor staande TikTok filmpjes. Wil je toch in de staande modus video’s opnemen met je Samsung dan is het aanschaffen van een statief toch aan te raden. Er zijn heel veel verschillende statiefjes te koop waarmee je je mobieltje lekker stevig neerzet.

Tegen een stootje

Overigens is het altijd aan te raden om je Samsung mobiele telefoon in een goed, bijpassend hoesje te steken. Het kan altijd zomaar gebeuren dat je tijdens het dansen de controle over je mobiel verliest. Het glijdt bijvoorbeeld tijdens je coole moves van die plank in de boekenkast zo op de grond. En ja, hoewel mobieltjes vaak wel ergens tegen kunnen, is een barst in het scherm zo opgelopen! Dat wil je niet. Daarom kies je voor een goed, mooi vormgegeven Samsung telefoonhoesje. Dan kan hij echt tegen een stootje. Let bij het kiezen van de Samsung telefoonhoes op dat je deze aanschaft voor jouw type Samsung. Dit is heel bepalend namelijk voor de plaatsing van de cameralens en flits aan de achterkant van je mobiel. Bovendien weet je dan ook zeker dat je mobiele telefoon goed stevig in zijn hoesje of case blijft zitten.

Stevige armband

Dans je graag overal en nergens met een draadloze headset op en je mobiel in de zak van je sportieve jack? Kies dan voor een sportarmband om je mobiel extra te beschermen. Deze armband doe je om je bovenarm en geeft je zo extra bewegingsvrijheid. Het wordt veel gebruikt door hardlopers om zo hun mobiel tegen vallen en het weer te beschermen. Maar als je zonder anderen te storen in je eigen bubbel met headset een choreografie instudeert is het ook heel handig.

Passend bij je dansoutfit

Hoe leuk is het als je het hoesje van je Samsung smart phone aansluit bij je dansoutfit? Er zijn hoesjes in allerlei kleuren en uitvoeringen. Van zachte stof tot aan een harde, plastic case die je zelf nog zou kunnen pimpen. Sommige hoesjes zijn al voorzien van een weelderig, natuurlijk of fotodesign, zodat je altijd iets te kiezen hebt. Wordt het een handige booklet Samsung telefoonhoes, zodat je meteen pasjes en geld bij je draagt? Of alleen een vrolijk gekleurde backcase. De keuze is reuze.

Betaalbare Samsung telefoonhoes

De Samsung smart phone is niet goedkoop en veel telefoonhoesjes ook niet. Dat is best jammer, want je wil je mobiele vriend toch goed beschermen tegen weersinvloeden en ongelukjes. Maar dankzij Fonu.nl schaf je met gemak en tegen betaalbare prijzen de mooiste Samsung telefoonhoesjes aan. Zo kun je er nog eens een paar extra kopen. Eentje met glitters voor het uitgaan, eentje met een casual look voor het werk en natuurlijk eentje die perfect bij je danshart past. Met zo een Samsung telefoonhoes kun je gemakkelijk en in stijl afwisselen.