Spaans arrangement met een workshop Flamenco

FlamencoVoor het weekend van 13, 14 en 15 september 2013 is er de mogelijkheid om met een Spaans gevoel wakker te worden met het Spanish Flavours – Flamenco Arrangement bij Airport Hotel Rotterdam. Het hotel biedt een arrangement aan met een Spaans diner, overnachting, ontbijt en een Flamenco workshop.

Flamenco workshop

Zondagmiddag begint om 14.30 uur de Flamenco workshop. Deze wordt gegeven door Mirjam Bloem, eigenaresse van Flamenco dansschool Rosa de Compas in Rotterdam. Tijdens deze workshop wordt er aandacht besteed aan de basis principes, zoals een stuk palmas (het klappen) en het jaleo (verbaal aanmoedigen in het Spaans). Hierdoor is er geen enkele ervaring vereist om mee te doen. De workshop duurt ongeveer twee uur.

Het arrangement

Er gekozen worden uit twee arrangementen. De eerste is van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september en de tweede is van zaterdag 14 tot en met zondag 15 september. Beide arrangementen krijgen dezelfde service. Hierbij hoort een tapas diner op zaterdagavond en een Late Spanish Breakfast op zondagochtend.

Meer informatie over de prijzen, de workshop of het reserveren van het arrangement is te vinden op de website van Airport Hotel Rotterdam.