Soldaat van Oranje verlengd tot en met september

De musical Soldaat van Oranje is verlengd tot en met september.De hitmusical Soldaat van Oranje wordt opnieuw verlengd. De voorstelling zou aanvankelijk t/m eind mei spelen, maar loopt nu t/m september 2013. De musical speelt nog altijd voor uitverkochte zalen in de TheaterHangaar op voormalig Vliegbasis Valkenburg in Katwijk.

Door de verlenging heeft een aantal acteurs van de voorstelling zich moeten terugtrekken wegens andere verplichtingen. Enkele acteurs die eerder in de voorstelling hebben gespeeld, besloten echter terug te keren. Zo kunnen we Catherine ten Bruggencate weer zien in haar rol van Koningin Wilhelmina, en wordt ze afgewisseld met Myranda Jongeling.

Soldaat van Oranje was vanaf 7 januari tijdelijk niet te zien, wat de nieuwe cast de gelegenheid gaf te repeteren. De musical is op 18 januari weer van start gegaan in de nieuwe samenstelling. Tot op heden heeft de voorstelling, die in oktober 2010 in première ging, ruim 850.000 bezoekers getrokken. Het is de langstlopende origineel Nederlandse theaterproductie ooit.

Kaarten zijn te bestellen op de website van Soldaat van Oranje.

Beel door Pvt Pauline via Wikimedia