Opzwepende Keltische dans met Rapalje Theatertour 2013

Aankondiging van de Rapalje theatertour 2013.Rapalje, misschien wel de meest toonaangevende Keltische muziekgroep in Nederland, is dit jaar opnieuw in theaters te zien met de Theatertour 2013: Hearts of Steel. Niet alleen muziek, maar ook humor en Keltische dans maken onderdeel uit van deze voorstelling.

De Nederlandse muziekgroep Rapalje speelt Ierse, Schotse en Nederlandse folkmuziek en staat bekend om de authentieke en opzwepende shows die de bandleden Dieb, Maceál, William en David neerzetten. Vooral in de theatershows van de band staat de Keltische dans centraal.

In de nieuwe theatertour komt Rapalje met nieuwe nummers, aankleding en uitvoeringen. Kenmerkend voor de band zijn de vuur-, licht- en rookeffecten die gecombineerd worden met de middeleeuwse aankleding en authentieke instrumenten.

Rapalje speelt tijdens de tour in 37 verschillende theaters door heel Nederland. Bekijk op de website van de band waar je ze kunt zien in een handig overzicht met links naar de theaters. Bekijk ook op de Facebook pagina van Rapalje een video van de voorbereidingen van de try-outs, waarvan er dit weekend nog twee zullen plaatsvinden.

Beeld door Rapalje