Open Dans - de opening van het Rotterdamse dansseizoen

Modern DanceDe kick-off van het Rotterdamse dansseizoen begint op 31 augustus 2013 met de Open Dans – de rode editie in Rotterdam. Tijdens deze editie ligt de focus op de nieuwe solo’s van Rotterdamse dansmakers. De signatuur van de dansmakers is hierbij goed te onderscheiden, waardoor bezoekers de ontwikkelingen en interesses van de makers kunnen zien.

Made in Rotterdam

Het programma van Open Dans bevat dansvoorstellingen van verschillende stijlen. Deze variëren van modern tot tango en van urban tot het gebruik van dansinstallaties. De organisatie van Open Dans kiest hieruit een selectie die volgens hen ‘Made in Rotterdam’ is.

Kaartjes

Bij het kopen van kaartjes kan er gekozen worden om een donatie te geven aan de dansmakers. Door onvoldoende subsidie moet de organisatie namelijk werken met een minimaal budget. De kaartjes kunnen alvast gekocht worden in de voorverkoop.

Actie

Ook loopt er momenteel een actie om een Crumpler Light Delight cameratas te winnen. Om hiervoor in aanmerking te komen moet er een korte video, geïnspireerd op ‘Rood en Beweging’, ingestuurd worden.

Meer informatie over de kaartjes, de actie of Open Dans is te vinden op de website van Open Dans.