Laat je stem horen voor de Danspublieksprijs 2012

De genomineerden van de Dans Publieksprijs zijn bekend.In december 2012 kon je stemmen op jouw favoriete danser en dansvoorstelling. Inmiddels zijn de genomineerden bekend gemaakt. Wie gaat er naar huis met de Danspublieksprijs? Laat jouw stem horen voor 31 januari 2013.

Er is een selectie gemaakt uit alle inzendingen op basis van aantallen en toelichting. Daaruit kwam naar voren dat de genomineerden veel indruk maken, hun publiek belangrijk vinden en beschikken over online slagkracht.

Onder de tien genomineerde dansvoorstellingen vinden we Cinderella (Het Nationaal Ballet), Hartslag (Introdans) en De Notenkraker (De Dutch Don’t Dance Division). Ook de categorie ‘Favoriete Danser’ kent tien genomineerden, waaronder Anna Tsygankova, Karin Lambrechtse, Matthew Golding en Djurre Brouwer.

Je kunt jouw stem uitbrengen t/m 31 januari. In het weekend van 9 en 10 februari zullen de winnaars vervolgens bekend worden gemaakt. Bekijk een overzicht van de genomineerden en meer informatie over hoe je moet stemmen op de website van de Dans Publieksprijs.