Introdans danst de zomer tegemoet met END OF SEASON. Full Colour

Met de zomer in aantocht sluit Introdans een succesvol dansseizoen af met een feestelijke voorstelling in Stadstheater Arnhem. Op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 juni om 20.15 uur kan het publiek genieten van een bijzondere verzameling balletten in full colour.

END OF SEASON. Full Colour - Introdans

Artistiek directeur Roel Voorintholt selecteerde voor END OF SEASON. Full Colour een exclusief programma van balletten in kleur, waarbij alle dansers het podium betreden. De balletten van choreograaf Hans van Manen nemen al jaren een bijzondere plek in op het repertoire van Introdans. In the future bracht het publiek al vele malen in extase. De kenmerkende, heldere danstaal van Van Manen is ook te herkennen in Polish Pieces. Dit ballet dwong eerder dit seizoen veel respect af bij het publiek. Het aanstekelijke Daylight van choreograaf Ben Holder werd wel vergeleken met ‘een veld onbekommerde zomerbloemen’. Rave van de Amerikaanse choreografe Karole Armitage was de knaller uit het jubileumprogramma FEEST van Introdans Ensemble voor de Jeugd en is een spectaculair kleurenbombardement waar de levenslust en de liefde voor dans van afspat.

Voorprogramma END OF SEASON. Full Colour  

Voorafgaand aan END OF SEASON. Full Colour dansen twee dansers van Introdans met twee gastdansers met een (bijna) onzichtbare beperking de ontroerende dansvoorstelling Invisibly Visible. Deze choreografie van Adriaan Luteijn was vorig jaar ook te zien in de kleine zaal en wordt nu wegens succes herhaald op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2015 om 19.00 uur.