Inschrijving open voor SYTYCD najaar 2013

Inschrijving open voor SYTYCD najaar 2013Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor het nieuwe seizoen van So You Think You Can Dance. In het najaar van 2013 is het programma weer op televisie te zien.

Iedereen uit Nederland en België, ongeacht leeftijd en dansniveau, kan zich opgeven voor de open audities. Ook iedere dansstijl is welkom, dus kies de stijl waar jij het beste in bent of verras met een aparte of minder bekende dansstijl. Later in het jaar geldt voor de bootcamps en liveshows overigens wel een minimumleeftijd van achttien jaar. Alleen in zeer uitzonderlijke gevallen kan de jury beslissen om ook jongere deelnemers door te laten gaan.

De open audities vinden in mei plaats op diverse locaties in België en Nederland. Het is de bedoeling dat je hier een solo laat zien van ongeveer één minuut. Tijdens deze audities wordt een eerste selectie gemaakt en de dansers die tot deze selectie behoren mogen deelnemen aan de televisieaudities. De volgende stap is dan deelname aan de bootcamps, waar de jury de beste achttien dansers selecteert voor de liveshows.

Ben jij een getalenteerde, veelzijdige danser en denk je dat je kans maakt om de nieuwe winnaar te worden van So You Think You Can Dance? Geef je dan nu op via deze link.  

Bronnen: Danspunt en RTL 

Foto: Marcin Wichary, verkregen via Flickr.