Gezocht: de meest sexy danser van Nederland

UploadTV zoekt de meest sexy danser van NederlandVoor een nieuw programma van de VPRO wordt gezocht naar de meest sexy danser van Nederland. Het programma heet UploadTV en is een nieuwe interactieve liveshow over het fenomeen webvideo. UploadTV gaat op zoek naar de trends, verborgen juweeltjes en de verhalen achter de video’s.

Het programma is vanaf 5 april wekelijks te zien op Nederland 3. De presentatie is in handen van Dagan Cohen en Gwen Pol. In vijf afleveringen onderzoeken de presentatoren de impact van online video op een specifiek maatschappelijk thema. Televisie, muziek, seks, reclame en kunst zijn de thema’s die centraal zullen staan.

Voor de uitzending over seks zoeken de programmamakers dansers die heel verleidelijk kunnen dansen en een kort filmpje daarvan willen insturen. Iedereen kan meedoen. Kun jij heel sexy dansen? Stuur dan jouw filmpje voor 29 maart naar uploadtv@vpro.nl. Het filmpje dient minimaal één minuut te zijn. De meest sexy dans kun je zien in de uitzending van 12 april.

Foto: Usien, verkregen via Wiki Commons