Erwin Olaf fotografeert campagnebeelden voor Het Nationale Ballet

Eerste solisten Het Nationale Ballet & Corps. Fotograaf Erwin OlafHet Nationale Ballet heeft bekendgemaakt dat de bekende fotograaf Erwin Olaf campagnebeelden heeft geschoten voor het dansgezelschap. Olaf heeft onder mee beeld gemaakt voor de programma’s Corps, Don Quichot en The Sleeping Beauty. Ook portretteerde hij alle eerste solisten van het gezelschap.

Zoals hiernaast te zien is, behoud Olaf zijn kenmerkende stijl bij het fotograferen van de dansers. De fotograaf portretteerde tevens alle twaalf toptalenten van de Junior Company inclusief het affichebeeld voor de landelijke tournee daarvan.

Het Nationale Ballet laat weten dat de beelden tot stand zijn gekomen in samenwerking met ontwerper Martin Pyper en Ted Brandsen, artistiek directeur van dansgezelschap.

Gala

Op zaterdag 7 september viert Het Nationale Ballet de opening van het nieuwe balletseizoen met een Gala. Op deze dag in Het Muziektheater Amsterdam danst het gezelschap een unieke avond vol hoogtepunten uit het rijke balletrepertoire. Voor meer informatie over het Gala, lees dit bericht.

Bron: Het Nationale Ballet