Dansvoorstelling van BLUSH op de Parade

BlushIn de maanden juli en augustus is er op de Parade in Amsterdam, Den Haag en Utrecht een voorstelling te bekijken van BLUSH. De voorstelling Bowie is gebaseerd op een grote icoon uit de muziekwereld: David Bowie. Hierin wordt zijn leefwijze en zijn looks uitgebeeld op de eigenzinnige wijze van de drie performers van BLUSH.

Dansvoorstelling Bowie

De voorstelling Bowie is geïnspireerd op de muziekicoon David Bowie. Dit is onder andere te merken aan de uitbundige kostuums die de looks en stijl van Bowie weergeven. David Bowie, de artiestennaam van David Robert Jones, werd bekend vanwege zijn muziek, zijn uitbundige stijl en vele drugsgebruik. Ook dit wordt weergeven in de voorstelling.

Performers van BLUSH

BLUSH bestaat uit drie excentrieke performers die bekend staan om hun eigentijdse voorstellingen. De performers laten zowel de vrouwelijke als de mannelijke kanten van optreden zien. De mix tussen hoge hakken en spieren zorgt voor unieke voorstellingen. Centraal bij de voorstellingen staat het overbrengen van vrijheid en entertainment.

Theaterfestival de Parade

De voorstelling is te zien tijdens het theaterfestival de Parade. Op het festival zijn verschillende voorstellingen en optredens te bekijken. In totaal zijn er dit jaar vierenzeventig theater-, dans- en muziekvoorstellingen, negentien kindervoorstellingen en zevenendertig bands. Deze reizen van Rotterdam, Den Haag, Utrecht naar Amsterdam. De voorstelling Bowie is te zien in de laatste drie steden.

Meer informatie over BLUSH is te vinden op de website. De kaartverkoop en informatie over het festival is te vinden op de website van de Parade.