Dansvoorstelling DanceMixTheatre

Een danstheatervoorstelling over het allerlaatste moment van het leven. Wat zie je vlak voordat je doodgaat? Flitst je hele leven als een film aan je voorbij? Het wordt beweerd, maar is het ook echt zo? En als dat zo is… Hoe wil jij dat de film van jouw leven eruit komt te zien? Wat zie jij als je leven voorbij flitst?

DMT2B is het traject van danstheatergezelschap DMT/DanceMixTheatre, waar jongeren die van dans en theater houden de kans krijgen op een professionele manier aan een voorstelling te werken. Als m’n leven voorbij flitst is de zesde voorstelling van DMT2B.

Voorprogramma

Een impressie van de lesgroepen van DMT/DanceMixTheatre. Moderne dans voor jongeren & volwassenen. Solo gedanst door DMT danseres Lisette Eising.

Choreografie: Judith van der Klink
Regie: Norman Kouwenhoven
Dans & spel: Kelly Alblas, Afra van den Berg, Lotte Kaster, Dave van Leeuwen, Bram Louts, Sylvana Oosterhoff, Judith van Peursen, Nicole Verkijk & Diede Wesseling
Fotografie & flyer: Alexis Anyfantakis

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 4 juni & vrijdag 5 juni 2015
Hoe laat: 20.15 uur
Waar: Theater Dakota Den Haag

Meedoen? GEEF JE DAN NU OP! Repetities voor de volgende voorstelling van DMT2B starten op 1 september 2015. Voorstellingen zijn in december 2015 te zien in Theater aan het Spui. Aanmelden via: info@dancemixtheatre.nl