Dansacts en workshops op het CaDance festival 2013

Tijdens het CaDance festival kun je naar hartenlust dansacts bekijken.Op 25 januari barst in Den Haag het CaDance festival los. Geniet t/m 9 februari van spetterende dansacts en –workshops. Kun je goed overweg met social media, dan kun je je ook aanmelden als reporter.

CaDance is hét festival voor nieuwe acts en aankomend talent op het gebied van dans. Volg een workshop moderne dans met Ann van der Broek of Samir Calixto, bekijk de voorstelling L’histoire du Soldat van Club Guy & Roni met live-muziek van Lunapark, of kom naar de verrassende voorstelling The Body Minds & Unpunished. Bekijk hier een overzicht van het hele programma.

Ook is het nog mogelijk je aan te melden als social media reporter, waardoor je gratis naar voorstellingen kunt en mee kunt doen aan workshops. Geïnteresseerd? Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

In nasleep van CaDance organiseert Holland Dance op 8, 9 en 10 februari de Docentenroute. Dit weekend is speciaal gericht op dansdocenten die hun danservaring en –kennis willen opschroeven. Vol masterclasses, lezingen en workshops van danskunstenaars uit het CaDance festival. Lees hier meer informatie.

De voorstellingen en workshops van het festival vinden plaats in het Korzo theater en in het Theater aan het Spui in Den Haag. Tickets kun je online aanschaffen via de website van CaDance.