Bohemian Rhapsody Band - Somebody to Love

Bohemian Rhapsody Band toert langs Nederlandse theaters

Van 28 april tot en met 29 mei 2015 toert de Bohemian Rhapsody Band langs zeventien verschillende theaters in Nederland. Na de geslaagde tournee van vorig jaar is de Bohemian Rhapsody Band opnieuw te zien en horen met een Queen Tribute waarin verschillende nummers van Queen worden gespeelt en gedanst.

Somebody to Love – de Queen Tribute Show

De show bestaat uit zangers, zangeressen, dansers en danseressen die live de grootste hits van Queen vertolken. De castleden speelden stuk voor stuk al grote rollen in diverse Broadway musicals. Samen met een rock band, de kostuums en de nummers van Queen zetten ze deze Queen Tribute, Somebody to Love, neer. Hits als ‘We Will Rock You’, ‘Killer Queen’, ‘We are the Champions’, ‘Barcelona’ en natuurlijk ‘Bohemian Rhapsody’ zullen zeker niet ontbreken.

Voor meer informatie en de speeldata klik hier.

Bohemian Rhapsody Band

Queen is één van de meest succesvolle bands aller tijden met maar liefst achttien nummer 1-hits én albums op hun naam. De grootsheid van de band en de gelaagde complexe nummers komen vooral live tot hun recht. Dat bewijst ook de Bohemian Rhapsody Band, de Queen Tribute show uit Engeland die de grootste hits van Queen weer tot leven brengt.