Bodies in Urban Spaces in Eindhoven

Bodies in Urban SpacesOp vrijdag 21 juni 2013 vindt een ongebruikelijk optreden van vijftien dansers plaats tijdens de performance Bodies in Urban Spaces. De performance is samengesteld door choreograaf Cie Willi Dorner en is al in meerdere steden opgevoerd. Dit keer zijn ze te bewonderen door de straten van Eindhoven.

Outdoor

De voorstelling bestaat uit outdoor performances. Dit wil zeggen dat ze het publiek meenemen door de straten van Eindhoven tijdens het optreden. De dansers gebruiken de architectuur en het straatmeubilair als decor. Ze maken hier goed gebruik van bij het vormen van menselijke sculpturen op acrobatische wijze. Bodies in Urban Spaces

Small Gestures

Het project is onderdeel van de tentoonstelling Small Gestures. Deze bevindt zich in de nieuwe locatie van de MU en is gratis toegankelijk. Hier is het werk te bewonderen van vijftien kunstenaars die verschillende soorten kunst laten zien voor een breed publiek.

De performance

De performance wordt op twee tijdstippen opgevoerd. De eerste begint om 15.00 uur en de tweede om 19.00 uur en beide zijn gratis toegankelijk. Het beginpunt is op de nieuwe locatie van de MU op Strijp S, Torenallee 40-06 in Eindhoven.

Meer informatie is te vinden op de website van MU.