24 uur lang dansen met de dans!code Dansmarathon

Dans!code DansmarathonDe Verkadefabriek, een van de danspodia in Den Bosch, bestaat komend theaterseizoen tien jaar. Om dit te vieren organiseert dans!code op zaterdag 27 en zondag 28 september een dansmarathon: een heel etmaal feest tijdens de 24 Uur Verkadefabriek.

Dansmarathon

Tijdens het weekend is er in één van de filmzalen van de Verkadefabriek plek voor 35 deelnemers. Aan hen de uitdaging zo lang mogelijk onafgebroken te dansen. Eten, drinken, wassen: alles gebeurt op de dansvloer. Wie stopt met dansen, valt af. Uiteindelijk krijgt de winnaar een mooie prijs: €250,- contant en 1 jaar lang gratis toegang tot dansvoorstellingen van dans!code.

Ondertussen is de marathon 24 uur lang voor publiek toegankelijk. Je kunt je nog inschrijven, een professionele dansachtergrond is niet nodig. Je dansstijl maakt niet uit. Als je je in wilt schrijven, kun je een mail sturen naar liekejordens@verkadefabriek.nl. Meer informatie over de dansmarathon vind je op de website van dans!code.

Programma

Naast de dansmarathon is er nog veel meer te doen en te bekijken. Er zal een divers programma zijn met onder meer films, muziek, dans, concerten en dj's. Het programma van de 24 Uur Verkadefabriek bestaat uit drie blokken van acht uur. Door een kaartje te kopen, stel je je eigen programma samen. Voor meer informatie over de kaarten kun je hier terecht.

Over dans!code

Dans!code is een samenwerkingsverband van de podia Theater aan de Parade, Theaterfestival Boulevard en Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch. Al jaren presenteert dans!code een uiteenlopend programma van dansvoorstellingen.

Enkele hoogtepunten uit het dansprogramma van komend seizoen (2014/2015) zijn:

  • T.R.A.S.H.: Swamp
    (Theaterfestival Boulevard 2014)
  • Pia Meuthen: Alpha, de nieuwe wildernis
    (29 t/m 31 oktober '14 - Verkadefabriek)
  • Erik Kaiel: Onstuitbaar
    (13 november '14 - Verkadefabriek)
  • Chunky Move: 247 Days
    (16 december '14 - Theater aan de Parade)
  • L-E-V: House
    (7 april '15 - Theater aan de Parade)