Rijn IJssel Creatieve Industrie

 Rijn IJssel"Een unieke combinatie voor het MBO"

Rijn IJssel Creatieve Industrie biedt naast de eerste urban dansopleiding van Nederland, ook de opleidingen Artiest Dans Show en Artiest Dans Fast Track. Door de drie verschillende opleidingen kan elk talent zijn specialisatie ontwikkelen en hierin excelleren. Daarnaast hebben al deze opleidingen een internationaal karakter. Een stage op West End in Londen is een vast onderdeel van het programma.

De opleiding Artiest Dans Show richt zich op de wereld van show- en musicaldans. Je wordt getraind in het artiest zijn en krijgt lessen in onder andere jazzdans, klassiek ballet en moderne dans. De opleiding Artiest Dans Urban richt zich meer op de urban dansstijlen zoals hiphop. Deze opleidingen duren drie jaar. Het is ook mogelijk om de opleiding Artiest Dans versneld te volgen, om daarna in te stromen bij een hbo-dansopleiding.

Logo Rijn IJssel

 

Kijk voor meer informatie op de website van Rijn IJssel.

Dansopleidingen van Rijn IJsel 2016-2017
Reportage - 7 nov 2016

Rijn IJssel Creatieve Industrie biedt naast de eerste Urban dansopleiding van Nederland ook de opleidingen Artiest Dans Show en Artiest Dans mbo-hbo. Een unieke combinatie voor het mbo.

Bron: Rijn IJssel - Artiest Dans Urban
Reportage - 14 okt 2015

Rijn IJssel Creatieve Industrie biedt naast de eerste urban dansopleiding van Nederland, ook de opleidingen Artiest Dans Show en Artiest Dans Fast Track. Een unieke combinatie voor het MBO.

Abonneren op Rijn IJssel Creatieve Industrie