P.A.R.T.S

 David Zambrano - P.A.R.T.S."P.A.R.T.S. made me believe that anything is possible"

P.A.R.T.S. is een Vlaamse opleiding in hedendaagse dans, gevestigd in Brussel. De opleiding voorziet in een diepgaande technische training voor dansers en choreografen, en helpt hen zich te ontwikkelen tot onafhankelijke en creatieve kunstenaars.

Vanaf de oprichting in 1994 is Anne Teresa De Keersmaeker de directrice van P.A.R.T.S. Haar artistieke visie en werk, ontwikkeld sinds 1982, zijn een permanente bron van inspiratie voor het pedagogisch programma van P.A.R.T.S. De opleiding van P.A.R.T.S. is voltijds en duurt drie jaar. Slechts om de drie jaar wordt een nieuwe cyclus opgestart. De eerstvolgende start van de Training cyclus is in september 2016 – audities hiervoor vinden plaats in het voorjaar van 2016.

Open dagen

  • Zondag 31 januari 2016

Audities

Preselecties tussen januari en april, in Brussel en op twintig andere plekken in Europa.Logo P.A.R.T.S.
Audities voor de Research Studios 2017-2018: najaar 2016

Kijk voor meer informatie op de website van P.A.R.T.S.

Foto: Bart Grietens - P.A.R.T.S.
Reportage - 14 okt 2015

De opleiding van PARTS staat zeer dicht bij de professionele praktijk. PARTS nodigt steeds actieve kunstenaars uit als docent, die ook voor een interessant netwerk voor de studenten zorgen.

Nieuws - 6 nov 2014

Van 6 tot en met 8 november organiseert P.A.R.T.S de Student Performances Autumn 2014. Iedere avond is een selectie sterke solo’s te bewonderen in Brussel.

Abonneren op P.A.R.T.S