Avatar - The Last Dancer

Avatar The Last Dancer - The SCENE of Dance

Water, vuur, lucht en aarde... 4 elementen en 4 naties die in vrede met elkaar leven. De harmonie in deze wereld wordt verstoord als de kwaadaardige Vuurnatie chaos en oorlog veroorzaakt. Er is maar 1 persoon die hun kan tegenhouden en de wereld kan redden: de Avatar!

De avonturen van de Avatar en zijn vrienden worden door 200 dansers uitgebeeld in deze spectaculaire dansvoorstelling vol humor, spanning, drama, actie en natuurlijk heel veel dans en muziek! Te zien op 1 en 2 juli in het Chassé Theater, Breda.

Dansers uit stad en streek

Diverse dansstijlen waaronder Hip Hop, Modern Jazz, Dancehall, Breakdance en Diva Style wisselen elkaar gedurende de hele show af waardoor je van begin tot eind wordt weg geblazen. De verschillende dansvormen worden uitgevoerd door kinderen, tieners en volwassenen tussen de 5 en 50 jaar die allemaal 1 ding met elkaar gemeen hebben: hun talent en plezier voor dans. Pas wel op: dit werkt aanstekelijk! Voordat je het weet zing je mee met de lekkere nummers, kun je niet stil zitten door de knallende beats, heb je kippenvel door de gave moves en tranen in je ogen van ontroering. Kortom: een dansvoorstelling voor jong en oud die je niet mag missen!

Datum: 

1 - 2 jul '17

Organisator: 

The SCENE of Dance

Plaats: 

Breda