Win tickets voor DansClick 21 in stad naar keuze

they/them christiaan de donder sedrig verwoert thomas lenden
Deze actie loopt tot 2 december

Win twee tickets voor de voorstelling voor de 21e editie van DansClick. DansClick introduceert getalenteerde makers en een mix van vernieuwende stijlen, zoals vogueing, clubdance, catwalkmoves, eigentijdse dans en breakdane.

Een onderdeel van de voorstelling is Q4: Quantified, van Sarada Sarita, dat oproept tot gelijkwaardigheid en het overstijgen van hokjesdenken. Daarnaast wordt het autobiografische duet They/Them van Christiaan Yav (Christiaan de Donder) en Sedrig Verwoert getoond tijdens DansClick. Het duet gaat over hun dagelijkse strijd tegen racisme, giftige mannelijkheid en queerfobie.

Twee tickets per stad

Voor elke voorstelling in onderstaande steden kun je twee tickets winnen. Je kunt kiezen uit deze steden:

Rotterdam: 31 oktober 2019.
Roermond: 15 november 2019.
Amsterdam: 6 december 2019.
Groningen: 10 december 2019.

Winnen?

Wil jij graag meedoen aan de wedstrijd? Vul dan dit wedstrijdformulier in en geef antwoord op de vraag: "Hoeveel voorstellingen worden er gespeeld tijdens de DansClick tournee?". Vermeld daarbij ook in welke stad je graag de voorstelling wilt bezoeken.

Op 30 oktober worden de winnaars voor de show in Rotterdam gekozen. Op 8 november worden de winnaars voor de voorstelling in Roermond gekozen en op 29 november de winnaars voor Amsterdam. Op 3 december worden de laatste twee winnaars gekozen voor de voorstelling in Groningen. De winnaars worden per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.

Foto is gemaakt door Thomas Lenden. De foto komt uit They/Them van Christiaan de Donder en Sedrig Verwoert