Dance Connects Company

Oproep: Publiek met een mening gezocht

Try-out van modern dansgezelschap van alle leeftijden gratis in Theater Perdu. Op 27 juni speelt Dance Connects Company, het Amsterdamse moderne dansgezelschap dat bestaat uit makers en dansers van alle leeftijden, een try-out van de voorstelling [mi:t] in Theater Perdu in Amsterdam. Deze try-out is gratis voor iedereen die het leuk vindt om eens naar een "andere" theaterproductie te gaan en daarover zijn of haar mening te delen.

[mi:t] is de titel van deze theaterproductie van Dance Connects Company en betekent to meet en meat; ontmoeten en vlees. [mi:t] is een drieluik gemaakt door drie choreografen en vertelt het verhaal van verliezen, verloren zijn en vinden. Het is een productie over de mens in al zijn vormen en maten. Het vlees, het haar, de huid. Maar ook over de ontmoeting tussen jong en oud. Hoe verhouden we ons ten opzichte van elkaar en onszelf. En hoe maken we contact met ons ware zelf en met de ander? 

Publiek gezocht!

We zijn op zoek naar een zo divers mogelijk publiek dat zijn mening en visie over de productie en de beeldvorming rondom performers van alle leeftijden met ons wil delen op een interactieve wijze.

Of je een ervaren theaterbezoeker bent of iemand die nooit naar het theater gaat, je bent meer dan welkom en jouw mening is voor ons en de ontwikkeling van de company heel waardevol.

Deze voorstelling vind in Theater Perdu, Kloveniersburgwal 86. Van 20:30 tot 22:30 uur (voorstelling, feedback en borrel) vind deze voorstelling plaats.

[mi:t] is een productie van Stichting Dance Connects en wordt mede mogelijk gemaakt door VSBfonds, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Stadspas en Rabobank.

Klik hier om een ticket te reserveren.

Meer inspiratie