Nieuws

Zwanen dansen Het Zwanenmeer van Tchaikovsky
20 mrt 2018

Balletten als Het Zwanenmeer afgespeeld via de mooiste en beste video- en audioapparatuur die er is. "Dichter bij de live-ervaring kun je niet komen."

Kazuo Ohno, Butoh, dans, overleden
15 mrt 2018

Kazuo Ohno, medeoprichter van de Japanse danstheatervorm Butoh, gaf zijn laatste optreden op 100-jarige leeftijd in januari 2007.

minister van cultuur, brandbrief, jeugddans, jeugddansgezelschappen
15 mrt 2018

Nederlandse jeugddansgezelschappen doen een collectieve oproep tot beleidsherziening betreft de positie van jeugddans binnen het huidige bestel.

choreograaf, NDT, dans, triple bill
15 mrt 2018

Choreograaf Medhi Walerski heeft bekend gemaakt zich terug te trekken uit het triple bill programma Femmes van Les Grand Ballet Canadien uit Montreal.

Première updates, dans
15 mrt 2018

Op Dansmagazine.nl brengen we je wekelijks première updates, met deze week voorstellingen van Natalia de Miguel, Johanna Tengan en Lonneke van Leth.

Michaela dePrince, madonna, film, dans, ballet
14 mrt 2018

Wereldberoemde zangeres Madonna gaat de verfilming van de autobiografie ‘’Ze noemden me duivelskind’’ van ballerina Michaela DePrince regisseren.

choreografie, spel, dans, kaarten
9 mrt 2018

Het choreografiespel biedt door middel van speelkaarten een leuke en interactieve manier om met dans aan de slag te gaan.

Meraki Dance Collective, confidance, dans, crowdfund
8 mrt 2018

Het Meraki Dance Collective (MDC) is uitgenodigd om onderdeel te zijn van de dans-workshop tour ‘ConfiDance’ in Karnataka, India. Help hen mee en doneer!

Dans! Mireille Geus, boek, dans
8 mrt 2018

Schrijfster Mireille Geus brengt met haar nieuwste kinderboek Dans! een hartverwarmend verhaal over ouderliefde, onzekerheden en het volgen van je dromen.

SALLY Dansgezelschap Maastricht, dans, zakelijk leider
8 mrt 2018

Met ingang van februari 2018 is Robert Hoogenboom zakelijk leider van SALLY Dansgezelschap Maastricht.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine nieuws