MBO Dans Goes

MBO Dans Goes stoomt je klaar voor de danswereld. Je krijgt uitdagende danslessen in verschillende stijlen; van klassiek ballet tot urban. Je leert danslessen te verzorgen, hoe je dansevenementen organiseert en hoe je een dansonderneming opzet. De opleiding is gebaseerd op drie pijlers, die iedereen volgt: Uitvoerend Danser, Dansdocent, Dansondernemer. Op deze manier ontwikkel jij je tot allround dansprofessional met een veelbelovende toekomst! 

Wat kun je na MBO Dans Goes?

Met je MBO Dans Goes-diploma op zak kan je les geven bij diverse dansscholen, werken als uitvoerend danser in verschillende internationale producties of succesvol doorstromen naar hbo-(dans)opleidingen. MBO Dans Goes biedt dansopleidingen aan op niveau 3 en niveau 4. Daarnaast hebben we ook een MBO Dansplus-traject.

Kijk voor meer informatie over deze dansopleiding op de website van MBO Dans Goes.

Auditie opleiding dansopleiding docent dans
Reportage - 26 jan 2021

Van je passie je beroep maken? De audities gaan er in 2021 iets anders aan toe dan we gewend zijn, wij leggen je per school uit hoe, wat, waar en wanneer.

Spikey Lee Claessens
Interview - 31 jan 2018

Spikey Lee Claessens is momenteel werkzaam als danser/dansdocent en choreograaf. Hij legt uit hoe de dansopleiding MBO Dans Goes hem op weg heeft geholpen.

Bron: MBO Dans Goes
Reportage - 14 okt 2015

Bij MBO Dans Goes is elke student anders, heeft zijn of haar eigen unieke danskwaliteiten en dat vinden wij juist te gek! Ons onderwijs is gericht op een sterke (danstechnische) basis en wij vinden de persoonlijke ontwikkeling van de studenten heel belangrijk.

Abonneren op MBO Dans Goes