MBO Dans Goes

 MBO Dans Goes

"Uitdagende danslessen op MBO Dans Goes"

MBO Dans Goes stoomt je klaar voor de danswereld. Je krijgt uitdagende danslessen in verschillende stijlen; van klassiek ballet tot urban. Je leert danslessen te verzorgen, hoe je dansevenementen organiseert en hoe je een dansonderneming opzet. De opleiding is gebaseerd op drie pijlers, die iedereen volgt: Uitvoerend Danser, Dansdocent, Dansondernemer. Op deze manier ontwikkel jij je tot allround dansprofessional met een veelbelovende toekomst! 

Wat kun je na MBO Dans Goes?

Met je MBO Dans Goes-diploma op zak kan je les geven bij diverse dansscholen, werken als uitvoerend danser in verschillende internationale producties of succesvol doorstromen naar hbo-(dans)opleidingen. MBO Dans Goes biedt dansopleidingen aan op niveau 3 en niveau 4. Daarnaast hebben we ook een MBO Dansplus-traject.

Open dagen

  • Vrijdag 15 januari 2016 tussen 18:00 en 21:00 uur
  • Zaterdag 16 januari 2016 tussen 10:00 en 13:00 uur

Audities

  • Zaterdag 5 maart 2016
  • Zaterdag 22 april 2016Logo MBO Dans Goes

Kijk voor meer informatie over deze dansopleiding op de website van MBO Dans Goes.

Bron: MBO Dans Goes
Reportage - 14 okt 2015

Bij MBO Dans Goes is elke student anders, heeft zijn of haar eigen unieke danskwaliteiten en dat vinden wij juist te gek! Ons onderwijs is gericht op een sterke (danstechnische) basis en wij vinden de persoonlijke ontwikkeling van de studenten heel belangrijk.

Abonneren op MBO Dans Goes