Trash lake

Trash Lake

Een taboedoorbrekende dansvoorstelling over seksuele identiteit en -diversiteit. Voor iedereen vanaf 14 jaar.

“Ik ben een mens gemaakt uit liefde, mijn seksualiteit is puur.
Waarom wanneer ik mezelf omarm, reageert de maatschappij zo zuur!?”

TRASH LAKE van het Rotterdamse Xclusiv Company is een dansvoorstelling over het accepteren en vieren van seksuele identiteit en -diversiteit, zowel innerlijk als onderling. Dit is helaas nog niet voor iedereen vanzelfsprekend. De boodschap van TRASH LAKE luidt dan ook: jouw seksuele identiteit én die van de ander mag er zijn.

In de voorstelling worden verschillende seksuele identiteiten - van kuis tot kinky - in de spotlights gezet. Gebaseerd op aangrijpende verhalen van echte mensen. Wat door de één als trash wordt gezien, is voor de ander juist dé manier om zich seksueel te uiten en andersom. Maar wie verder kijkt, ontdekt verrassende overeenkomsten.

TRASH LAKE vertelt het verhaal van een jongeman, The Searcher, die zijn seksuele identiteit als ’n vloek ervaart. Zijn verlangens leiden hem naar een overweldigende wereld van liefde en lust, waarin kuis en kinky elkaars tegenpolen (lijken te) zijn. In zijn zoektocht naar seksuele verbinding en intimiteit komt hij in contact met anderen, die net als hij te maken kregen met vooroordelen en taboes. Gaandeweg komt The Searcher in het reine met zichzelf en zijn omgeving.

De voorstelling is een mix van sounds, ritmes en dansstijlen uit de house-, techno-, ballroom- en dancehall scenes, gecombineerd met moderne dans, spoken word, videoprojecties en lichteffecten. Spectaculair om te zien!

 

Landelijke tour vanaf 12 januari 2023. Kijk voor meer informatie en tickets op de website.

Dit is onze teaser: