Speciale korting voor Ckaart-houders

Profiteer van de speciale aanbieding voor Ckaart-houders: 1 jaar Dans Magazine voor slechts € 15,- (i.p.v. € 34,95)!

5 redenen waarom je Dans Magazine niet wil missen!

  • Omdat we je 6 x per jaar trakteren op dansnieuws, interviews met dansers en choreografen en reportages uit binnen- en buitenland.
  • Omdat we je regelmatig een exclusief kijkje achter de schermen gunnen.
  • Omdat we niet alleen de grote namen aan het woord laten, maar je ook voorstellen aan nieuw danstalent.
  • Omdat we je alles vertellen (in woord én beeld) over de nieuwste danstrends en -rages.
  • Omdat we je uitgebreid bijpraten over de beste dansproducties van dit moment én de prachtige voorstellingen die je binnenkort kunt bezoeken.

Jaarabonnementen worden jaarlijks vernieuwd. Aanbieding geldt slechts het eerste jaar. Prijzen gelden voor Nederland en België. Prijswijzigingen voorbehouden.

Ik kies voor
Mijn gegevens
Betaalwijze

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd tegen het reguliere abonnementstarief. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Dit geldt niet voor cadeauabonnementen en proefabonnementen. Cadeauabonnementen eindigen automatisch na één jaar. Proefabonnementen eindigen na ontvangst van twee exemplaren. Eventuele welkomstgeschenken worden verzonden na betaling van het abonnementsgeld. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@virtumedia.nl.