Codarts Rotterdam

Talent On The Move

Codarts Rotterdam presenteert Talent On The Move in Theater Rotterdam, 12 juni 2018

Nu al genieten van de topdansers van morgen
De toptalenten van de bacheloropleiding Dans van Codarts Rotterdam zijn aanstekelijk, inspirerend en dansen ontzettend energiek. Maak kennis met een kleurrijke groep dansers met de meest uiteenlopende achtergronden, hun passie en hun dromen. Talent On The Move zit boordevol hoogtepunten met nieuw werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd. Daarnaast bevat de voorstelling bestaand repertoire van internationale topchoreografen.

Internationaal gezelschap
Codarts is een in Rotterdam gevestigde internationale hogeschool die hoogwaardig kunstvakonderwijs aanbiedt op het gebied van muziek, dans en circus. De hogeschool voor de kunsten heeft zich ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande instituten voor eigentijdse dans in Europa. Om die reden doen jaarlijks enkele honderden danstalenten auditie in Rotterdam. Audities worden niet alleen in Rotterdam gehouden, maar ook in onder meer Frankrijk, Portugal, Spanje, Polen en Italië. Driekwart van de studentenpopulatie is internationaal: circa dertig nationaliteiten zijn vertegenwoordigd in de opleiding. De ca. vijftig dansers van Talent On The Move zitten in hun tweede en derde jaar van de bacheloropleiding Dans.

Codarts Festival ‘18
Deze voorstelling is onderdeel van Codarts Festival ’18.
Codarts Festival ’18 biedt publiek de gelegenheid om in de maanden mei, juni en juli meer dan 150 (eindexamen)voorstellingen en -concerten bij te wonen op diverse locaties in Rotterdam en net daarbuiten. Nu al genieten van muziek-, theater-, dans- en circuskunstenaars van morgen!

Datum: 

12 jun '18

Organisator: 

Codarts Rotterdam

Plaats: 

Rotterdam