MBODANS auditie

MBO DANS

Jij bént dans. Laat ons dat zien tijdens de -vernieuwde- auditie!

Laat ons zien wat je al kunt, wat je nog kunt ontwikkelen vanuit je talent en wellicht maak je kennis met een paar dansstijlen die je misschien nog niet beheerst en waar je in de opleiding wel mee aan de slag gaat.

We zijn op zoek naar enthousiaste en authentieke dansers met een open mind, eigenheid en creativiteit.

De auditie start met het insturen van een filmpje met een pitch en een solo. Je mag elke stijl of mix van stijlen gebruiken in jouw solo. Op basis van dit filmpje besluiten we of we je uitnodigen voor de auditie, een werksessiedag op 25 mei.

Tijdens deze dag - die bestaat uit een aantal sessies - laat vooral jezelf zien als danser, toon je jouw talenten en kwaliteiten. We kijken naar je dansbeleving, muzikaliteit, energie en expressie. En we kijken vooral naar hoe jij omgaat met de choreografie en de terugkoppeling daarop. Kun jij het je eigen maken, sta je open voor nieuwe stijlen en feedback?

We leren je graag beter kennen. Tijdens een kennismakingsgesprek krijg je de ruimte om te vertellen over wie je bent, jouw ervaring op dansgebied, wat je hoopt te leren bij MBO Dans en wat je motivatie is voor onze opleiding.

Ervaring in alle dansstijlen is dus niet nodig. Is dansen je passie en doe je dat nu vooral binnen één stijl en sta jij open om meer te ontdekken? Dan ben je van harte welkom om auditie te doen!

Datum: 

25 mei '22

Organisator: 

MBO DANS

Plaats: 

Roosendaal