Flamenco Sin Límites 9 juli 2022

Flamenco Sin Límites

Flamenco zonder grenzen…

Flamenco is meer dan dansen, voor vele beoefenaars is het een stukje identiteit geworden. Van beginner tot vergevorderd doe je niet in een jaartje, al die verschillende dansen zijn uitbeeldingen van beleving en emotie, van verdriet tot en met blijdschap. Waarbij niet alleen de bewegingen belangrijk zijn maar zeker ook de uitstraling, de mimiek en het samenspel met de muziek: het is echt niet eenvoudig en veel meer dan alleen maar dansen.

En nee, het is echt niet alleen voor Spanjaarden, er is zo goed als geen beperking voor wie je bent, waar je vandaan komt, wat je wel of niet kunt, jong of oud en voor ieder op zijn eigen niveau. Door het leren én het doen van en met elkaar is het ook een zeer plezierige sociale bezigheid.
Dat zijn de amateurs, de pro’s hebben er hard voor moeten werken, zijn een voorbeeld en dragen ook de passie uit die de amateurs raakt. Flamenco activiteiten en evenementen in binnen en buitenland worden dan ook goed bezocht. Zeker vanwege de mix van amateurs en professionals, een ieder laat graag zijn kunnen zien en anderen inspireren.

Lizdans geeft al 10 jaar flamenco lessen in Den Haag en wil dit jaar wederom laten zien wat zij en haar dansers kunnen.
Op 9 juli 2022 is er in de Rijswijkse Schouwburg een unieke Flamenco show waarbij ca. 40 amateur dansers van Lizdans het podium delen met top professional Flamenco danser uit Spanje: Daniel Navarro en professionele Spaanse en Nederlandse muzikanten: Flamenco Sin Límites. De passie en plezier zal in de zaal voelbaar zijn, laat je inspireren!

Datum: 

9 jul '22

Organisator: 

Liz Dans Flamenco

Plaats: 

Rijswijk