Buitenkunst Randmeer

Dansweek: Musical unexpected

Bij Buitenkunst kun je deze zomer kiezen uit vijf Dansweken.

Deze week: Musical unexpected
Het genre ‘musical’ wordt vaak beschouwd als oppervlakkig en commercieel. Maar er zit een onvermoede diepere laag in, waarin het gaat om het vertolken van een verhaal, het kunnen verbeelden van emoties en het in beweging zetten van de muziek en zang. De diversiteit in dansstijlen binnen het genre is groot: jazz, modern, streetdance, ballet, salsa. In deze dansweek draait het om het plezier in die onvermoede lagen van de musicaldans. Daarnaast om het ontplooien van je muzikaliteit en het gezamenlijke onderzoek naar de diepere betekenis van het verhaal. We werken met improvisatie, compositie, choreografie en diverse musicals, ook eventueel de musical die jou aanspreekt.
O.l.v. Lisette Wolters

Buitenkunst Randmeer is op ons eigen terrein, genaamd De Wilgen. Het ligt tussen de weilanden, loofbomen en naaldbossen, op 6 km van Elburg, met achter de dijk het Drontermeer. Hier hebben wij een groot en een klein theater, een restaurant, een bar, vele werktenten, ateliers, muziektenten, en studio’s, drie kampeervelden met douches en toiletten, en een veld met huurtenthuisjes.
Je kunt als gevorderde én beginner deelnemen aan weekends en weken met workshops in theater, dans, beeldende kunst, muziek, schrijven, fotografie & video. Het programma op Randmeer bestaat voornamelijk uit Speciale weken en Ateliers & Werkplaatsen voor volwassenen (vanaf 16 jr), TheaterTalentLab en BKbeeldLAB, Theaterweken voor jongeren (TTLjong), en kinder- en kleuterprogramma’s.

Datum: 

7 - 14 aug '21

Organisator: 

Buitenkunst Randmeer

Plaats: 

Dronten