Buitenkunst Randmeer

Dansweek: Danslandschap

Bij Buitenkunst Randmeer zijn er deze zomer 5 verschillende dansweken.

Deze week: Danslandschap.
In deze week is de omgeving rond het Buitenkunstterrein ons uitgangspunt en toneel. Door uit te gaan van bijvoorbeeld een zandpad, weiland of de dijk, gaan we improviserend en makend zoveel mogelijk op in het landschap, of zoeken we juist het contrast ermee op. We gebruiken de kracht van het bewegen als groep, in patronen, herhalingen en met uitstapjes naar solo’s, duetten en andere ontmoetingen in dans. We gaan dus veel op pad (denk aan dansschoenen voor buiten) en zullen af en toe ook de inspiratie van de omgeving mee de danstent innemen om onze danstaal te onderzoeken en uit te pluizen.
O.l.v. Sanne Clifford

Buitenkunst Randmeer is op ons eigen terrein, genaamd De Wilgen. Het ligt tussen de weilanden, loofbomen en naaldbossen, op 6 km van Elburg, met achter de dijk het Drontermeer. Hier hebben wij een groot en een klein theater, een restaurant, een bar, vele werktenten, ateliers, muziektenten, en studio’s, drie kampeervelden met douches en toiletten, en een veld met huurtenthuisjes.
Je kunt als gevorderde én beginner deelnemen aan diverse weken met workshops in theater, dans, beeldende kunst, muziek, schrijven, fotografie & video. Het programma op Randmeer bestaat voornamelijk uit Speciale weken en Ateliers & Werkplaatsen voor volwassenen (vanaf 16 jr), het TheaterTalentLab, en BKbeeldLAB, Theaterweken voor jongeren (TTLjong), en kinder- en kleuterprogramma’s.

Datum: 

24 - 31 jul '21

Organisator: 

Buitenkunst Randmeer

Plaats: 

Dronten