dans agenda maas bye bye baby nastaran Razawi Khorasani

Bye Bye Baby

Bye Bye Baby (10+) is een fysieke, humoristische en humeurige theatervoorstelling voor prepubers van Nastaran Razawi Khorasani over de grote transities in een mensenleven. De voorstelling toert tot en met 5 april door heel Nederland.

In Bye Bye Baby proberen twee mensen het hoofd boven water te houden in een decor vol bizarre obstakels en hindernissen. Een fysieke, humoristische en humeurige voorstelling voor de laatste klassen van de basisschool, voor brugklassers en voor iedereen die een grote verandering doormaakt.

Nastaran maakt haar voorstelling binnen de Nieuwe Makers Regeling van het Fonds Podiumkunsten voor jong makerstalent. In groep 8 was Nastaran de stoerste van de school en wilde iedereen haar vriend zijn. In de brugklas transformeerde ze naar een heel verlegen meisje dat met niemand durfde te praten. Haar nieuwe voorstelling Bye Bye Baby gaat over de grote overgangen die ieder mens in zijn leven doormaakt. Zoals die grote overgang van de basisschool naar de middelbare.

De voorstelling gaat op tournee van 1 februari t/m 6 april 2019. Daarnaast speelt Maas nog 25 besloten schoolvoorstellingen voor ruim 3.000 leerlingen. 

Maas maakt volwassen voorstellingen voor jonge mensen, fysiek, fantasievol en uitgesproken in alles. Maas ontregelt en verleidt met theater, dans, muziek, mime, film, animaties, techniek en veel meer. Maas theater en dans (onder artistieke leiding van Moniek Merkx) heeft een eigen huis in Rotterdam, het Maaspodium.

Datum: 

1 feb - 6 apr '19

Organisator: 

Maas

Plaats: 

Diverse steden