Dansers gezocht voor moderne dans bij live barokorkest Rotterdam

Amateurdansers gezocht voor kort project moderne dans met live barokorkest in Rotterdam

Barokorkest Ars Musica Geeft tweemaal per jaar een concert waarbij andere musici of andere uitvoerend kunstenaars worden uitgenodigd voor samenwerking. Ditmaal is choreografe Jolanda de Bree gevraagd om dans te verzorgen voor een concert/voorstelling in Rotterdam. Het gaat om twee choreografieën voor een groep; moderne dans op live barokmuziek. Zowel strak en dynamisch als meer lyrisch met een link naar de barokdans van destijds. Voor dit bijzondere project worden enthousiaste en gedreven amateurdansers gezocht. Iets voor jou?

Jolanda de Bree is opgeleid aan de Rotterdamse dansacademie met hoofdvakken moderne dans en dansexpressie. Vanwege een hardnekkige blessure is zij andere opleidingen gaan doen, psychologie en psychotherapie en werkt zij in haar eigen praktijk in Spijkenisse en als freelancer in Rotterdam. De liefde voor dans is altijd blijven bestaan en daarom houdt zij zich door de jaren heen bezig met kortere projecten dans, toneelbeeld van andere uitvoerend kunstenaars en straattheater. Als celliste speelt zij bij het bovengenoemde orkest Ars Musica.

Aanmelden/informatie vragen kan tot en met 9 december 2023 door een mail te sturen naar jolandadebree@gmail.com
De auditie/proefles zal plaatsvinden op zaterdagochtend 16 december 2023
Repetities van 1 ½ uur zullen eens per week plaatsvinden op de vrijdagavond of zaterdagochtend (niet in de kerstvakantie) in Rotterdam en mogelijk een keer in Spijkenisse.
De voorstelling is op zaterdagavond 23 maart 2024 in Rotterdam

Datum: 

16 dec '23 - 23 mrt '24

Organisator: 

Barokorkest Ars Musica Rotterdam met choreografe Jolanda de Bree

Plaats: 

Rotterdam