Zaterdag Open Dag Introdans

Op zaterdag 31 januari stelt Introdans van tien uur tot vier uur de studio’s aan de Vijfzinnenstraat 82 in Arnhem open voor publiek. Geïnteresseerden krijgen tijdens de Open Dag een kijkje achter de schermen van dit moderne dansgezelschap en kunnen beleven hoe een dag van een professionele danser eruit ziet.

Klassieke les en repetities bij Introdans

In de studio’s van Introdans vinden dagelijks de voorbereidingen plaats voor de voorstellingen, tournees en andere activiteiten. Ook tijdens de Open Dag werkt Introdans aan de voorstellingen. Zoals elke werkdag begint ook de Open Dag met een klassieke trainingsles. Onder leiding van docente Cathy Martin en repetitor Marlena Wolfe trainen de dansers hun klassieke technieken. Vanaf 12.30 uur volgen de repetities.

Workshops bij Introdans

De docenten van Introdans Interactie geven drie workshops. Voor iedereen zit er een leuke workshop bij, per workshop kunnen er 25 mensen deelnemen. De introDANSKLAS is er speciaal voor de jonge bezoekers, kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen hieraan deelnemen. Daarna geven de Interactie docenten een Oud geleerd, jong gedanst workshop, speciaal voor de actieve 55 plusser. Tijdens Jong en oud danst, dansen de verschillende generaties samen werk van Introdans. Dus ouder-kind of grootouder-(klein)kind samen op de dansvloer.

Programma Open Dag Introdans

Ga naar de website van Introdans voor het programma van de Open Dag  bij Introdans.

Meer inspiratie