Win kaartjes voor Tap Factory!

Danny BoomVoeg het beste van topshows als Stomp, Tap Dogs en The Blue Man Group samen en je hebt een dansspektakel van wereldklasse. Tap Factory komt, na uitverkochte tournees door Europa en Zuid-Amerika, in december 2014 eindelijk naar Nederland en jij kunt kaartjes winnen voor de feestelijke première op woensdag 17 december!

Tap Factory

Razendsnel voetenwerk, spectaculaire danschoreografieën, stoere mannen en een enorme dosis heerlijke humor. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwste, internationale tapsensatie Tap Factory. De Nederlandse première van Tap Factory vindt, na een succesvolle tournee door Engeland, Colombia, Israël, Frankrijk, Portugal en Spanje, op 17 december 2014 plaats in het World Forum Theater in Den Haag. Daar is de voorstelling slechts tot en met 4 januari 2015 exclusief te zien.

Winnen!

Wat moet je er voor doen? Beantwoord de volgende vraag en stuur je antwoord* uiterlijk zondag 7 december 2014 in een mail naar tapfactory@kunstigcommuniceren.nl. Vergeet daarin niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden én dat je via Dansmagazine.nl komt. Misschien zit jij dan wel op 17 december in het World Forum Theater in Den Haag!

Vraag: Aan welke dansacademie studeerde de Nederlandse danser Danny Boom, special guest in Tap Factory?

Tip: de oplossing vind je op www.tapfactory.nl!

*De winnaar krijgt automatisch bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De kaartjes zijn geldig op woensdag 17 december en kunnen niet in geld worden omgezet. Slechts een reactie per emailadres toegestaan.