Unblocked Expositie in Groningen start op 25 mei

Unblocked ProjectOver een paar dagen gaat de Unblocked Expositie in Groningen van start van choreograaf Edan Gorlicki. De expositie wordt feestelijk geopend op zondag 25 mei om 15.00u aan de Oosterstraat 52 te Groningen. De opening is toegankelijk met een entreebewijs voor de expositie. Deze worden tijdens de opening aan de deur verkocht. 

Unblocked Expositie 

De Unblocked Expositie is het resultaat van het Unblocked Project, een community-art project van choreograaf/bewegingsonderzoeker Edan Gorlicki en cross-media kunstenares Francesca Bardaro. Zij werkten samen met twaalf deelnemers van verschillende leeftijden en achtergronden en onderzochten met hen de relatie tussen lichamelijkheid en persoonlijkheid. Elke installatie is geïnspireerd op de ervaringen van één van de deelnemers van Unblocked Project. Het doel van de expositie is mensen een kijkje te geven in de samenhang tussen hun eigen lichaam en psyche.

De installatiekunstwerken van de Unblocked Expositie zijn verspreid over zes bijzondere locaties in de binnenstad van Groningen. De expositie bestaat uit twaalf interactieve installatiekunstwerken: vier video-installaties, drie ervaringsgerichte installaties, drie visuele installaties en twee live-performance installaties. De expositie een multidisciplinair feestje van beeldhouwkunst, video, geluid, licht, bouwconstructie, 3D-print, tekst, schilderkunst en live performance.

Kaartverkoop gestart

De kaartverkoop van Unblocked Expositie is inmiddels gestart. Kaarten zijn geldig zolang de expositie loopt (25-31 mei). De expositie kan daarom ook in etappes, verspreid over de week, worden bezichtigd.

Kaarten à €9,50 zijn te koop bij de volgende verkooppunten in Groningen:
• Unblocked info centre (Steentilstraat 34: dagelijks van 15:00 tot 18:00u)
• Coffee Company (Carolieweg 33/ Oude Ebbingestraat 39)
• Papillon/Edmund van Groningen (Oude Ebbingestraat 51)
• PS! Koffie, kunst en chocola (Oude Kijk in’t Jaststraat 24)