Workshop Kumulus

Spierpijn gegarandeerd!

Op zaterdag 20 december is er van 13.30 - 16.00 uur een workshop Dans met Joost Vrouenraets bij Kumulus Dans aan de Brusselse straat 10D in Maastricht. De kosten voor deze workshop bedragen 15 euro. Doelgroep: gevorderde dansers van 15 jaar en ouder.

In deze workshop wordt gewerkt met materiaal uit zijn nieuwe voorstelling ' Charlie Goes', die in januari in Heerlen in première zal gaan. Spierpijn gegarandeerd!

Lyrisch, aards en rauw

Joost Vrouenraets is één van de weinige professionele choreografen die in het diepe zuiden van Nederland zijn eigen stem en stijl weet te ontwikkelen. Met Gotra, in 2005 opgericht samen met zijn danspartner Maité Guérin, heeft hij inmiddels al zeven avondvullende producties gemaakt. In 2008 werd hij erkent als aanstormend talent en kreeg hij de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Maastricht. En in 2012 volgde de Inspiratieprijs Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg. Sinds hij ook oosterse technieken in zijn choreografiestijl betrekt, krijgt zijn lyrische danstaal een aardse bodem.

Vrouenraets studeerde dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en aan Ecole Atelier Rudra Béjart in Zwitserland. Hij danste o.a. bij Compagnie M en Bejart Ballet Lausanne.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met heidi.vos@kumulus.nl.