Speciale actie voor dansschoolleerlingen

Dans Magazine heeft nu een speciale actie voor dansschoolleerlingen van onze ambassadeurs: wie voor 1 mei een dansschoolabonnement neemt (slechts € 15,- voor 1 jaar!) op Dans Magazine, maakt kans de DVD Rain van de Vlaamse choreografe Anne Teresa de Keersmaeker (t.w.v. € 12,90)! We verloten maarliefst 20 exemplaren.

Neem nu een dansschoolabonnement!

Over Rain:
Rain gaat over de choreografie Rain van Anne Teresa De Keersmaeker, die op 25 mei 2011 bij het wereldvermaarde Ballet de l’Opéra national de Paris  te zien was. De cineasten Olivia Rochette en Gerard-Jan Claes volgden het repetitieproces van de audities tot de première.

De documentaire focust op de wijze waarop De Keersmaeker en de Rosas-dansers de danstaal van de choreografe overbrengen aan de klassiek geschoolde balletdansers. De rigiditeit van het ballet maakt plaats voor een andere soort strengheid, namelijk het wiskundige stramien van Rain, waaronder evenwel een grote emotionele gelaagdheid schuilgaat. Een poëtische documentaire over het zoeken, kijken en twijfelen binnen de muren van de soms claustrofobische opera.

Deze DVD winnen? Neem voor 1 mei een dansschoolabonnement op Dans Magazine!
(1 jaar voor slechts € 15,-)