The Fabulous Sneakerboyz Roy Julen

Roy Julen gaat met Assepoester de straat op in The Fabulous Sneakerboyz

Choreograaf Roy Julen tourt in april en mei door Belgie en Nederland met zijn eerste eigen theatershow The Fabulous Sneakerboyz, samen met cabaretier Alex Klaasen en zes dansers. The Fabulous Sneakerboyz is een bewerking op Assepoester met moderne dans, hip hop en veel humor.

Dansvoorstelling The Fabulous Sneakerboyz

In een nieuw genre ‘stand-upcomedy & dance’ combineert Roy Julen, bekend van onder anderen So You Think You Can Dance, dans, stand-upcomedy en zang. Het verhaal is een moderne Urban versie van het welbekende Assepoester, in België vertolkt door Laura Tesoro en in Nederland door Vivian Gomez Cardoso. Ik deze bewerking zijn de glazen muiltjes vervangen door sneakers en de kastelen en paleizen door de ‘street scene’ van grote steden als Brussel, Amsterdam en New York.

Roy Julen combineert stand-upcomedy en dans

So You Think You Can Dance finalisten en breakdancers uit de Cirque du Soleil show Micheal Jackson dansen solo’s en duetten en zingen ballads in dansvoorstelling The Fabulous Sneakerboyz. De stand-upcomedy wordt verzorgt door Alex Klaassen als komische schoenenverkoper. Een voorstelling met zowel gevoelige momenten als humor, waarin stand-upcomedy en dans samen gaan.

De dansvoorstelling gaat op tournee in België en Nederland: in april in België en in mei in Nederland. Ga vooor de speellijst van The Fabulous Sneakerboyz naar de website van gvproductions.