Open avond NDT Summer Intensive

Van 4 tot en met 16 augustus organiseert het Nederlands Dans Theater de NDT Summer Intensive. Tijdens deze cursus krijgen professionele dansers van 14 tot 30 jaar oud twee weken lang workshops waarin ze kennismaken met de dansers en choreografen van het Nederlands Dans Theater.

Open avond

Op de laatste dag van de workshops van de Summer Intensive wordt er een open avond gehouden waar iedereen welkom is. Er is een programma te zien van al het talent uit de cursus. Ook kun je een kijkje achter de schermen nemen in de studio’s van Theater aan het Spui, waar de cursisten repeteren voor de voorstelling van de avond.

De open avond vindt plaats op 16 augustus om 19.00 uur. Kaarten kosten €10,- per stuk en zijn via het inschrijfformulier te bestellen.

Workshop Gaga

Tijdens de Summer Intensive kun je ook zelf aan de slag gaan. Voorafgaand aan de open avond wordt er een cursus Gaga gegeven. Deze cursus maakt geen deel uit van de Summer Intensive en is voor dansers van alle niveaus. De improvisatietechniek, die ook tijdens de Summer Intensive cursus gegeven wordt, komt uit Israël. Tijdens de workshop Gaga zijn geen toeschouwers toegestaan. De workshop kost €15,-, je inschrijven kan op de website van het Nederlands Dans Theater