Nieuwe dansvoorstelling van DanceMixTheatre

DMT2B, het jongerentraject van het gezelschap DanceMixTheatre maakt twee voorstellingen per jaar met een actuele thematiek die jongeren aanspreekt. De nieuwe moderne dansvoorstelling Op de dag dat ik werd geboren gaat over het begin- en eindpunt. Te zien in Theater Dakota in Den Haag op 18 en 19 december.

Op de dag dat ik werd geboren

Een danstheatervoorstelling over een lawine, een storm en een tornado. Over een bomaanslag, een testvlucht van helikopters, en de gekkekoeienziekte. En ook over zelfportretten (geen selfies), Harry Potter en de nummer 1 hit van Gordon. Wat gebeurde er op de dag dat jij werd geboren? En heeft dit invloed op de rest van je leven?

DMT2B

In september 2012 is DMT / DanceMixTheatre gestart met het jongrentraject DMT2B. Dynamische moderne dans gecombineerd met een fysieke speelstijl. DMT2B is een traject voor jongeren vanaf 14 jaar die van dans en theater houden en op een professionele manier aan een danstheatervoorstelling willen werken. Binnen dit traject krijgen zij de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen.