Masterclass Fotografie en Dans

Meld je aan voor de masterclass fotografie en dans.Speciaal voor mensen die geïnteresseerd zijn in de wereld van dans gezien door de lens biedt dans- en theaterfotograaf Antoinette Mooy een Masterclass Fotografie en Dans op 3 en 4 oktober in Maastricht. De masterclass vindt plaats voorafgaand aan Festival de Nederlandse Dansdagen, een driedaags festival in Maastricht waar de Nederlandse dansgezelschappen en choreografen spraakmakende dansvoorstellingen aan het publiek laten zien, van beginnende dansmakers tot het beroemde Nationale Ballet.

Tijdens de intensieve masterclass leert Antoinette Mooy de deelnemers dansstijlen zoals klassiek ballet, jazz en modern te herkennen en wordt er met een danseres als model geoefend in de studio. Deelnemers gaan daarna het theater in om foto’s te maken van een generale repetitie van één van de deelnemende gezelschappen. Het resultaat wordt de volgende dag besproken en tentoongesteld tijdens de Nederlandse Dansdagen in het Theater aan het Vrijthof.

Antoinette Mooy

Antoinette Mooy is al jaren huisfotograaf van de Nederlandse Dansdagen en beheerst door haar achtergrond als danseres het vak van dansfotograaf als geen ander. Ze werkt dan ook met de grote dansgezelschappen in binnen en buitenland.

Data en aanmelden

Tijd: donderdag 3 oktober van 17.00 uur tot  21.00 uur en vrijdag 4 oktober van 12.00 uur tot 14.00 uur.Kosten: € 180.-- per deelnemer. Deelnemers dienen hun eigen digitale camera mee te nemen.Inschrijven: voor 20 september, opgeven kan via antoinette.mooy@upcmail.nlMaximaal 20 deelnemers

Kijk ook op de website van Antoinette Mooy.