Logo kledingcollectie Maddie

Maddie Ziegler eigen kledinglijn

De veertienjarige Maddie Ziegler heeft inmiddels een cv waar je U tegen kunt zeggen. De Amerikaanse danseres werd bekend door het televisieprogramma Dance Moms en als vaste danseres van zangeres Sia. Daarnaast is ze model, actrice, schrijfster en zat ze aan de jurytafel van So You Think You Can Dance: The Next Generation. En nu heeft de jonge alleskunner ook een eigen kledinglijn.

Kledinglijn Maddie

De kledinglijn van de jonge ontwerpster bestaat momenteel uit dertig kledingstukken en heet heel toepasselijk Maddie. Ziegler vertelt in een interview met people.com dat ze vindt dat er een groot gat zit tussen kinderkleding en die voor volwassenen. De kinderkleding zou te kinderachtig zijn en de volwassenmaten, voor haar, vaak te groot. Daarom ontwierp ze een kledinglijn, die een brug vormt tussen deze kledingsoorten.

De kledingstijl is volgens de website van Maddie “een beetje stoer, een beetje meisjesachtig. Moeiteloos te stijlen en comfortabele materialen.” Ziegler vindt zelf dat kleren voor haar makkelijk moeten zitten. Haar kledinglijn ligt dicht bij haar eigen stijl: lekker sportief en simpel, maar toch schattig.

Maddie kleding in Nederland

Goed nieuws voor iedereen die nu enthousiast is geraakt. De kleding wordt ook naar Nederland verzonden. Er worden wel extra verzendkosten gerekend die variëren tussen de 20 en 40 euro. De kleren zelf kosten tussen de 23 en 140 euro.

De collectie en meer informatie staan op de website van Maddie.