Dansschool Zaltbommel

Kerstballet: La Boutique Fantasque

Dansschool ZaltbommelNog geen plannen voor tweede kerstdag? Bezoek dan het betoverende kerstballet: La Boutique Fantasque. Een bijzonder sfeervol sprookje op de vrolijke muziek van Rossini/Respighi.

Kerstballet

La Boutique Fantasque speelt zich af vlak voor kerstmis. Een moeder komt met haar dochters kerstcadeautjes kopen. De kinderen mogen een pop uitkiezen. Allerlei opwindpoppen worden gedemonstreerd: vrolijke Italiaanse tarantellapoppen, vier statige koninginnen van het kaartspel, een herdertje en zijn herderinnetje, stoere Russische kozakken en vertederende babypoppen.

De kinderen kiezen het uitdagende Franse cancanpopje en spreken af dat ze het popje de volgende dag zullen komen ophalen. Maar ‘s avonds na winkelsluiting komen de poppen tot leven en dan is het cancanpopje erg bedroefd, omdat zij met kerst niet meer bij haar vrienden in de winkel zal zijn. Vooral haar verloofde, de stoere kozak, wil zij niet verlaten. Zij dansen samen een droevig pas de deux. De poppen zijn tot tranen geroerd en besluiten hier iets aan te doen…

Voorstellingen

Er zijn twee voorstellingen: om 12.00 uur en om 15.00 uur. De voorstelling duurt een klein uur, dus een ideaal uitstapje voor de familie op tweede kerstdag. Na afloop van elke voorstelling staat voor de bezoekers een feestelijk kerstdrankje klaar in de foyer van theater De Poorterij.

De laatste voorstelling kan eventueel gecombineerd worden met een speciaal kerstdiner in Brasserie De Oude Bieb.

Entree: € 13,- (inclusief kerstdrankje). Reserveringen via de kassalijn van De Poorterij:
kassa@poorterij.nl of telefoon: 0418 - 681888.

Reservering voor het kerstdiner in Brasserie De Oude Bieb: 0418 - 681882.

Meer informatie: www.paulettewillemse.nl