Drie wedstrijdteams van De Dansfabriek Nederlands Kampioen

De Dansfabriek Nederlands KampioenOp 2 november vonden in Steenwijk de Nederlandse Kampioenschappen 2014 plaats van de HAFF. Maar liefst drie teams van dansschool de Dansfabriek behaalden de eerste plaats.

Nederlands Kampioen

De wedstrijdteams Reset (Cadets 10-13 jaar), Trouble (Mini) en The Syndicate (Senioren) van dansschool De Dansfabriek uit Oosterhout hebben de titel Nederlands Kampioen in de wacht gesleept. De dansers en supporters van De Dansfabriek gingen per touringcar met zijn allen richting het NK. Gesteund door de grote groep supporters hebben de teams alles gegeven in de bomvolle theaterzaal van De Meenthe in Steenwijk. Weken keihard trainen, puntjes op de i zetten en het uitkiezen van de perfecte outfits resulteerden uiteindelijk in dit prachtige eindresultaat, Nederlands Kampioen.

De Dansfabriek Nederlands Kampioen

De Dansfabriek Nederlands Kampioen

De Dansfabriek Nederlands Kampioen

 

Over HAFF

HAFF staat voor Holland Aerobic & Fitness Future. Twintig jaar geleden is Jan Rombouts gestart met deze organisatie. Jan heeft hiermee het doel om de Aerobic- en Fitnesssport in Nederland te bevorderen. Iedereen, jong en oud, moet de mogelijkheid hebben om deze sporten te beoefenen.

De HAFF is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste organisaties in de aerobic- en fitnessbranche. Het vakgebied is inmiddels uitgebreid met streetdance en dit jaar komt daar ook nog showdance bij. Ieder jaar worden er kampioenschappen georganiseerd.