World Yoga Day

Doe zondag mee met Wereld Yoga Dag 2015

In navolging op het succes van World Yoga Day 2014 staat zondag 22 februari in het teken van World Yoga Day 2015. In yoga studio’s door heel Nederland staan yogi’s tegelijkertijd op de mat om geld in te zamelen voor kinderrechten. Help, samen met Save the Children, kinderen wereldwijd aan een betere toekomst door mee te doen aan World Yoga Day.

Wereld Yoga Dag 2015

Net als vorig jaar worden er wereldwijd yoga lessen georganiseerd. Van 11:00 tot 13:00 uur zetten yogadocenten en studio’s zich wereldwijd in voor de mensenrechten met een gratis yogasessie. Door de verschillende tijdzones staan yogi’s van over de hele wereld 24 uur lang op de yogamat.

Klik naar de website van World Yoga Day voor de lijst van deelnemende studio's.

Wereld Yoga (Open) Dag bij Yoga Moves

Yogastudio Yoga Moves uit Utrecht doet zondag 22 februari mee aan Wereld Yoga Dag. Yoga Moves nodigt haar bezoekers graag uit voor deze yogales van 11.00 tot 13.00 uur waarin drie docenten samen hun krachten en yogastijlen bundelen.

Zondag 22 februari is tevens de open dag van Yoga Moves. Van 9:00 tot 18:00 opent Yoga Moves haar deuren voor iedereen die nieuwsgierig is naar yoga. De hele dag is de studio voor iedereen open met gratis yoga lessen, workshops en lezingen.

Ga naar de website van Yoga Moves voor meer informatie.

Save the Children

Save the Children redt de levens, de dromen en de toekomst van kinderen door medische zorg, kwalitatief goed onderwijs en het realiseren van betere leefomstandigheden. Save the Children is ’s werelds grootste onafhankelijke organisatie op het gebied van kinderrechten. Elk kind van 0 tot 18 jaar dat bedreigd wordt in het kind zijn, door armoede of omdat ze mishandeld, misbruikt of gevlucht zijn, heeft onze aandacht. Ongeacht het geloof, geslacht, ras, huidskleur, seksuele geaardheid, nationaliteit of politieke gezindheid.