De SSBA Salon bestaat één jaar.

De SSBA Salon bestaat één jaar

De SSBA Salon, als locatie binnen de Stadschouwburg Amsterdam (SSBA) zelf, viert haar eerste verjaardag op vrijdag 20 februari. Sinds de opening organiseerde de SSBA Salon, in samen werking met ruim 25 programmapartners, meer dan 50 evenementen. De SSBA Salon is een podium voor een jonge generatie makers, denkers en doeners en een ontmoetingsplek voor cultureel Amsterdam.

Publicatie jaaroverzicht online magazine SSBA Salon

Om het eenjarig bestaan van de SSBA te vieren wordt er een publicatie van het online magazine 2014 gepresenteerd. Hierin staat een selectie van de meest memorabele en tijdloze artikelen die op het online magazine zijn gepubliceerd. Daarnaast is er ook een selectie opgenomen van kunstwerken van lokale makers die ook eerder op het online magazine werden uitgelicht.

Publicatie Kunst op Mars-denktank

Tevens worden de bevindingen van de ‘Kunst op Mars’-denktank gepresenteerd. Tijdens Kunst op Mars kwamen leden van de nieuwe generatie cultuurproducenten samen om de toekomst van de culturele wereld te bespreken. Een bont gezelschap van kunstenaars, ondernemers, wetenschappers en liefhebbers, wiens gedeelde aanpak en visie de voorbode zijn van een nieuw cultureel bestel.

SSBA Salon

SSBA Salon is de Culturele Deeltjesversneller van de Stadsschouwburg Amsterdam. Met een online magazine, een eigen ruimte in de schouwburg en zo’n vijftig evenementen per jaar, in samenwerking met tal van Amsterdamse initiatieven.
Het online magazine van SSBA Salon voorziet de jonge stadsmens dagelijks in zijn culturele behoeften. Met voor- en nabeschouwingen van voorstellingen en exposities, interviews, columns en kunstenaarsprofielen verdiept SSBA Salon zich in wat er speelt binnen kunst en cultuur, speciaal voor liefhebbers. In de online agenda vindt je een selectie uit het culturele programma van Amsterdam.